Amenvafan... har det gått så pass långt att du känner att det är slut saker att stjäla på internet så du till och med tar saker härifrån så tycker jag för det första synd om dig, är det så här långt du har sjunkit - att ta skräp härifrån? Ring jourhavande vän. Du behöver inte göra det. Det finns bättre och mer givande sidor att sno ifrån.

För det andra - hör av dig, vi kan säkert träffas över en öl eller ett glas vin och glömma saken. Annars finns ju även konjak (VSOP 4 LIFE, BROHEIM!) om det skulle föredras.

För det tredje... glömde jag bort vad jag skulle skriva. Jag lovar att återkomma ifall det skulle återvända.

Kontentan av kardemumman är hur som helst att det här har jag hittat på, mer eller mindre utan extern stimuli (bortsett från de tillfällen då det är rätt uppenbart att så inte är fallet). Detta innebär då att ingen annan har rätt att publicera någon del av innehåller på annan ort. Gäller det inspirerade alster kan vi diskutera saken.

Skulle fallet vara att du tycker du är i besittning av en text så är det bara att plita ner ett mail och uttycka din absoluta bestörtning över hur någon någonsin skulle kunna sjunka så lågt som till att lägga upp saker på internet som inte tillhör dem. Jag vet - det finns i sanning hemska människor i denna värld.Det mesta av det här mediokra sammelsuriet av osammanhängande bokstäver är för övrigt kompositionerat med hjälp av alldeles fria och gratis www.openelement.com