Vad ska det här föreställa för hemsida?
En med ett oräkneligt (jag har räknat) antal länkar till lika många sidor fyllda till olika grad med bokstäver. Även lite annat, men mest bokstäver. Dessa bokstäver är i absolut majoritet av latinskt stuk. Ibland kan även siffror återfinnas. Dessa är då av arabiskt ursprung.
Ska de här texterna kallas roliga?
Nej, herregud nej, det kan jag inte tänka mig. Har nån påstått det?
Varför finns den här hemsidan överhuvudtaget?
Samma sak kan sägas om det mesta på internet. I just det här fallet kan jag bara referera till min mormors mor som dog före både min och internets tillkomst. Hon skulle säkert ha ett och annat att säga om varför jag registrerade och betalar flera tusen per år för den här webadressen. För att tala klarspråk har det eventuellt att göra med uttrar. Eventuellt ett experiment inte alls relaterat till dessa. Kanske även ett sätt att se vilket antal knapptryckningar mitt tangentbord klarar innan det görsorndeeeeeeee
Vet du verkligen vad du pysslar med?
Nej.
Vilket fotbollslag håller du på?
Fot--boll?
Vad riktigt är klockan? Är det inte dags för lunch snart?
Jo hoppsan, klockan är ju snart halv ett. Tar vi det vanliga stället? Det är Måns tur att bjuda.
Är det här verkligen "vanliga frågor"?
Självklart inte. Skulle det någon gång, mot bättre vetande och sunt förnuft, uppstå "vanliga frågor" via mail så lovar jag att lägga till dessa. Håll tummarna, men inte andan. Kanske även en vän i handen och reda på pengarna. Samt magen in och bröstet ut.
Är texterna på den här hemsidan på riktigt?
Det som verkar vara påhittat är påhittat. Det som inte verkar vara påhittat är påhittat. Skulle nåt nån gång vara verklig sanning, kommer jag några dagar i förväg att annonsera detta i din lokala dagstidning.