Jag vet inte om jag borde skriva det här, men det är något jag har gått runt och burit på i flera år och det har tyngt mig psykiskt väldigt mycket. Kanske om jag lägger upp min bekännelse här så kan det kännas bättre. 
 
När jag är på stan brukar jag smygfilma tjejer, ibland försöka få mobilen under deras kjolar när det är varmt och de har sådana på sig. Ibland, när det är mycket folk, typ när det är olika evenemang på stan och man trängs bland folk så försöker jag även tafsa på dom lite försiktigt. Jag vet inte varför jag gör det, men det är upphetsande och jag tänker att de kanske inte märker det överhuvudtaget och då mår de ju inte illa av det. Det är ju fel det jag gör, men jag kan inte låta bli. Det är det enda sättet jag kan komma nära tjejer. 
 
 
 
Inte ens så är det. Ursäkta, men jag ljög. Jag fantiserar om att våga göra det, men det gör jag inte. Det är jag alldeles för feg för. Jag drömmer om att en dag kanske våga filma och tafsa på tjejer, men som det är nu vågar jag knappt titta på sådana filmklipp på internet. 
 
Jag vet att det är fel. Förlåt.